"Thyroxin m-a ajutat sa slabesc 15 kilograme. Dupa ce mi s-a pus diagnosticul de hipotiroidie am inceput sa-mi fac griji pentru kilogramele in plus pe care le aveam deja. Am incercat sa mananc sanatos si sa fac miscare insa nu reuseam sa slabesc un gram deoarece metabolismul meu era incetinit din cauza glandei. Am aflat de thyroxin si am inceput sa-l administrez zilnic in speranta ca ma v-a ajuta sa slabesc. Asa a si fost, datorita acestui produs am slabit 15 kg si metabolismul si arderile mi s-au imbunatatit."

"Probleme cu tiroida m-au afectat destul de mult. Am inceput sa ma ingras desi nu mancam foarte mult si nu reuseam sa slabesc. Thryoxin a fost singurul medicament care m-a ajutat sa slabesc. Dupa ce am slabit, analizale mele au iesit mai bune si eu ma simt extraordinar."

"Dupa cum vedeti sunt un alt om, un om mai sanatos si implinit. Dupa ce m-am resemnat ca asa voi fi toata viata, un om gras, am vazut intamplator reclama produsului Thyroxin si am zis sa-l incerc pentru ca nu am nimic de pierdut. Eu avand probleme cu tiroida imi era destul de greu sa slabesc fara un ajutor. Am reusit sa slabesc 48 kilograme in opt luni datorita produsului Thyroxin."

Call Now Button Top